iskaznicaKako se učlaniti?
 
Da biste postali član društva, potrebno je pročitati Statut Društva, ispuniti pristupnicu i platiti godišnju članarinu u iznosu od 100,00 Kuna. Članarina se plaća putem uplatnice ili putem internet bankarstva.

Statut, pristupnicu i primjer uplatnice za članarinu možete preuzeti sa ove stranice.


Kada postajete član Društva?


Slanjem ispunjene pristupnice, te uplatom članarine na žiro račun društva postajete član društva.

Pravilno i čitko ispunjenu pristupnicu pošaljite e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili poštom na adresu društva. Uplatnicu kao potvrdu o plaćenoj članarini pošaljite na adresu društva. Moguće je kopiranu uplatnicu ili potvrdu o plaćanju putem internet bankarstva poslati putem e-maila na adresu društva Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Iskaznicu društva potom dobivate na svoju adresu u roku od najduže 60 dana od dana uplate.


Kao član Društva stječete određena prava

Na biciklijadama i utrkama u organizaciji SD 'Miljokaz' član društva ima popust na startninu koji određuje upravni odbor društva.

Na određene biciklijade i utrke koje organiziraju druga društva ili klubovi, društvo će organizirati prijavu i prijevoz za članove koji žele učestvovati.

Svaki član koji želi posjedovati biciklistički dres društva (komplet - gornji i donji dio), ostvaruje pravo narudžbe, po cijeni utvrđenoj za članove društva. Društvo će obavještavati članove o narudžbi dresova putem svoje internet stranice.

Obaveza je člana da na biciklističkim priredbama i utrkama nosi dres društva, ukoliko ga posjeduje.

Dodatne informacije u vezi članstva možete dobiti telefonskim putem ili putem e-maila.

Podaci za uplatu članarine:

Platitelj: Ime i Prezime, Adresa

Iznos članarine: 15,00 EUR

Naziv primatelja: SD MILJOKAZ, STANKA VRAZA 37, 47000 KARLOVAC
Broj računa primatelja (IBAN): HR35 24840081105347020
Poziv na broj odobrenja: HR67 22811744492

Opis plaćanja: Članarina za ...god.