Ukupne rezultate otvorite ovdje.

Rezultate po kategorijama - muški, otvorite ovdje.

Rezultate za žene, ukupno+kategorije, otvorite ovdje.

Slike sa utrke na facebook stranici društva.

Zahvaljujemo se učesnicima i svima koji su pomogli u organizaciji ove sportske manifestacije!

SD Miljokaz

Krašić, 12.05. 2013.

Zahvaljujemo se svim učesnicima 4. brdske biciklijade u Krašiću! Nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja i da ste zadovoljni što se ovaj nedjeljni dan proveli u Krašiću i njegovoj okolici, uživajući u vožnji bicikla i druženju. skupna 200 x 133Ove godine na biciklijadi je učestvovalo 132 biciklista, što predstavlja rekord, u odnosu na prethodne tri biciklijade. Posebno se zahvaljujemo onima koji su redoviti gosti na našoj biciklijadi u Krašiću, a za one koji su bili prvi puta nadamo se Vašem ponovnom dolasku. Potrudićemo se da za iduću biciklijadu opet osmislimo zanimljivu i atraktivnu rutu, sa već standardnim sadržajima na turističko-vinskim cestama Krašićkog kraja. Ova biciklijada spada u rang zahtjevnijih, ali bio nam je cilj, da osim obične vožnje povećamo i dozu sportsko-takmičarskog naboja. Još jednom zahvaljujemo općini Krašić i lokalnim sponzorima na podršci koju nam pružaju u organizaciji biciklijade.

Fotoalbum sa biciklijade dostupan je na našoj FB stranici, a biti će uskoro postavljen i na Miljokaz 'Google+' fotoalbume.

Za ovu godinu najavljujemo još našu tradicionalnu MTB/treking utrku 'Uspon na Sv.Geru' koja će se održati 01.09.2013. Za učesnike biciklijade Krašić, ova tura ne bi trebala predstavljati poteškoću, usprkos još većoj zahtjevnosti staze.

Pozdrav do novog biciklističkog susreta!

SD Miljokaz, Karlovac